Om oss

Marksmen Consulting är ett familjeföretag grundat 2006, med erfarna konsulter med kompetens inom bygg och anläggningssektorn. Vi finns i Sundsvall men vår verksamhet är rikstäckande.

Vi levererar ett brett utbud av tjänster inom bl.a. projektledning, arkitektur, byggkonstruktion, vatten, avlopp och miljö. Vi är ett litet och flexibelt företag utan stora overheadkostnader. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder låga och förmånliga priser.

Projektledning 

Vi har lång erfarenhet av att leda och driva byggprocesser, från idéstadium via förstudie och projektering till genomförande.   

Byggkontroll och besiktningar

Vi utför kontroller och besiktningar för byggnad- och anläggningsentreprenader

Bygglovshandlingar och projektering 

Vi upprättar kompletta bygglovshandlingar inklusive ritningar samt bygglovsansökningar, tekniska beskrivningar och bygglovsanmälningar.

Vi upprättar också arkitekt- och konstruktionshandlingar för bostäder, villor, fritidshus, industrilokaler samt för till- och ombyggnader.

Kontrollansvarig

Vi är certifierade av RISE och har därmed riksbehörighet som kontrollansvarig enligt Plan och bygglagen (PBL) med klass K, vilket gör att vi kan vara kontrollansvariga för alla typer av byggnader. Kontrollansvarige skall bistå byggherren med kunskap och erfarenhet samt se till att kontrollplaner följs. Kontrollansvarige skall närvara vid byggsamråd samt vid besiktningar och andra kontroller. Enligt PBL skall kontrollansvarig ha fått godkännande (riksbehörighet) av ett ackrediterat organ för detta ändamål. Kontrollansvarig skall ha en teknisk utbildning, erfarenhet och vara lämplig för arbetsuppgiften

MARKSMEN CONSULTING, Fregattgatan 1, 85635 Sundsvall, 073-1423555
Uppdaterad 2022-03-16
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!